ESCOLA DE CANT

MTM ofereix classes individuals i grupals d’educació de la veu i cant, amb l’objectiu que actors i cantants -professionals o no- coneguin i treguin el millor rendiment del seu instrument.

La formació se centra en l’ensenyament de tècnica vocal i interpretació i en l’entrenament específic d’aspectes com ara: la vocalització, la transmissió d’emocions o la comunicació amb el públic.

ITINERARI FORMATIU

Cant particular

Classes individuals per a cantants -professionals o no de qualsevol estil musical- El seu objectiu és desenvolupar autoconsciència per comprendre el funcionament del propi instrument, com tenir-ne cura i com entrenar-lo millor per a cada estil o efecte musical.

El professor ajuda l’alumne a alliberar i potenciar la pròpia veu i el guia en el desenvolupament de la seva independència com a intèrpret.

Classes setmanals individuals.
De 30, 45 i 60 minuts

Cant en grup

Classes de cant per a grups d’entre 2 i 3 persones.

Classes setmanals.
De 45 o 60 minuts

Cant per a teatre musical

Classes de cant específicament adreçades a completar la formació de l’actor de teatre musical. El professor treballa amb l’alumne elements tècnics i artístics lligats a la interpretació vocal com ara els efectes, la potència, la sonoritat, la claredat o la transmissió d’emocions. També l’ajuda en els processos de creació vocal de personatges.

Classes setmanals individuals.
De 30, 45 i 60 minuts.
Vols perfeccionar o aprendre la tècnica de cant?