TEATRE MUSICAL
ELS PROJECTES D’AQUEST ANY
el mag d'oz facebook
EL MAG D'OZ
Projecte anual
joves amb formació prèvia i
adults majors de 16 anys
planeta imaginari
PLANETA IMAGINARI
Projecte anual
per a infants de 4 a 7 anys.
aladdin facebook
ALADDIN
Projecte anual
infants de 8 a 11 i
joves de 12 a 15 anys
chicago facebook
CHICAGO
Projecte anual
Adults a partir de 30 anys
ITINERARI FORMATIU

Manresa Teatre Musical (MTM) ofereix classes de tècnica de les tres disciplines fonamentals del teatre musical: cant, interpretació i dansa.

Els alumnes treballen, durant tot el curs, per poder participar en el projecte anual, un espectacle complet, la qual cosa, a més de l’aprenentatge tècnic i artístic, requereix, també, l’adquisició d’habilitats i valors com el treball en equip, la disciplina, la responsabilitat, el respecte o l’autosuperació, entre altres, imprescindibles tots per a un actor.

MTM produeix anualment un muntatge complet de teatre musical amb l’objectiu que els seus alumnes puguin posar en pràctica els coneixements adquirits i viure en primera persona l’experiència de prendre part en un espectacle escènic de gran format. Aquest espectacle es representa en diferents teatres de diferents ciutats, de manera que els alumnes poden experimentar un procés d’aprenentatge ampli i complet.

PLANETA IMAGINARI – 4 a 7 anys

planeta imaginariEls nens i nenes a partir de 4 anys reben formació en cant, dansa i interpretació, amb la intenció de desenvolupar la seva personalitat artística. Treballen de manera especial la desinhibició i la creativitat, tant individual com grupal.

 

Inspirats en el programa televisiu dels anys 80’s, MTM ha creat un univers propi, el planeta imaginari, on els infants viuran intenses aventures alhora que experimentaran amb les diferents possibilitats del mon artístic, plàstic, escènic i musical.

OBJECTIU
Arribar al Planeta Imaginari.
A cada classe, viatjant en una súper-nau espacial, arribaran a un món imaginari on rebran la visita de diferents personatges que els acompanyaran. Hauran de superar grans dificultats, proves i obstacles, cantant, ballant, pintant i jugant, per arribar al seu objectiu al final de curs: entrenar-se per viure dins del llunyà i mític… Planeta Imaginari.
HORARIS
Dijous de 18h a 19h – de 4 i 5 anys,
Dimecres de 18h a 19h – de 6 i 7 anys

TEATRE MUSICAL NENS – 8 a 11 anys

Formació en teatre musical per a infants de 8 a 11 anys.

Es treballa en dos grups per edats: de 8 a 9 (teatre musical – infants 2) i de 10 a 11 (teatre musical – infants 3).

Els dos grups participen en un espectacle de teatre musical complet, de format reduït. Els papers principals són interpretats pels alumnes del grup de joves, mentre que els grups d’infants fan de cor de cant i dansa.

HORARIS

 • Teatre musical infants 2 (de 8 i 9 anys). Dimarts, de 17.30 a 19.00
 • Teatre musical infants 3 (de 10 i 11 anys). Dimarts, de 19.00 a 20.30

TEATRE MUSICAL JOVES – 12 a 15 anys

TEATRE MUSICAL – JOVES 1 GRUP A. Formació en teatre musical per a joves de 12 a 15 sense formació prèvia. Formació en dansa, interpretació i cant i participació en un espectacle de teatre musical complet, de format reduït en què els grups d’infants fan de cor de cant i dansa.
GRUP AMB LES PLACES EXHAURIDES.

TEATRE MUSICAL – JOVES 1 GRUP B. Formació en teatre musical per a joves de 12 a 15 sense formació prèvia. Formació en dansa, interpretació i cant i participació en un espectacle de teatre musical complet, de format reduït en què els grups d’infants fan de cor de cant i dansa.

TEATRE MUSICAL – JOVES 2. Formació en teatre musical per a joves de 12 a 15 anys amb formació prèvia. Formació en dansa, interpretació i cant i participació en la producció d’un espectacle musical de gran format, conjuntament amb els grups d’adults.

HORARIS

 • Teatre musical joves 1 – Grup A. Dimarts, de 19.00 a 20.30, dansa. Divendres, de 17.30 a 19.00, cant. Divendres, de 19.00 a 20.30, interpretació. GRUP AMB LES PLACES EXHAURIDES.
 • Teatre musical joves 1 – Grup B. Dijous, de 17.30 a 19.00, dansa. Dissabte, de 10.00 a 13.30, interpretació.
 • Teatre musical joves 2. Dijous, de 19.00 a 20.30, interpretació; dissabte, de 10.00 a 13.30, cant i dansa.

TEATRE MUSICAL ADULTS – 16 a 99 anys

Es treballa en grups diferents, en funció dels coneixements previs en teatre musical.

Els grups d’adults (1 i 2) i el de joves 2 prenen part en un espectacle de teatre musical complet de gran format. La participació en el muntatge és una oportunitat perquè els alumnes posin en pràctica els coneixements adquirits i experimentin què és ser actor/actriu des d’un enfocament professional. Aquest espectacle es representa en diferents teatres de diferents ciutats, de manera que els alumnes poden experimentar un procés d’aprenentatge global.

HORARIS

 • Teatre musical adults 1 (a partir de 16 anys). Dimarts, de 20.30 a 22.00, dansa; dijous, de 19.00 a 20.30; i de 20.30 a 22, interpretació.
 • Teatre musical adults 2 (a partir de 16 anys amb formació prèvia). Dijous, de 20.30 a 22.00, dansa; dissabte, de 10.00 a 13.30, cant i interpretació.

MONOGRÀFIC DE TEATRE MUSICAL ADULTS

Per a  adults, a partir de 30 anys, taller  en format de monogràfic anual. Treballen tècnica d’interpretació, cant i dansa a partir de material de clàssics del teatre musical. Participen en la creació d’un espectacle de petit format que es presenta a final de curs, en diferents funcions obertes al públic.

HORARIS

 • GRUP A – Monogràfic anual de teatre musical per a adults (a partir de 30 anys). Dilluns, de 20.00 a 22.30.
  GRUP AMB PLACES EXHAURIDES.
 • GRUP B – Monogràfic anual de teatre musical per a adults (a partir de 30 anys). Dijous, de 20.30 a 22.30.
Vols formar part del següent projecte / espectacle?