TEATRE MUSICAL

Manresa Teatre Musical (MTM) ofereix classes de tècnica de les tres disciplines fonamentals del teatre musical: cant, interpretació i dansa.

Els alumnes treballen, durant tot el curs, per poder participar en el projecte anual, un espectacle complet, la qual cosa, a més de l’aprenentatge tècnic i artístic, requereix, també, l’adquisició d’habilitats i valors com el treball en equip, la disciplina, la responsabilitat, el respecte o l’autosuperació, entre altres, imprescindibles tots per a un actor.

MTM produeix anualment un muntatge complet de teatre musical amb l’objectiu que els seus alumnes puguin posar en pràctica els coneixements adquirits i viure en primera persona l’experiència de prendre part en un espectacle escènic de gran format. Aquest espectacle es representa en diferents teatres de diferents ciutats, de manera que els alumnes poden experimentar un procés d’aprenentatge ampli i complet.

ELS PROJECTES D’AQUEST ANY
aladdin -p
ALADDIN
Projecte anual
per a infants de 8 a 11 anys.
cats -p
CATS
Projecte anual
joves de 12 a 15 anys
legally blonde -p
LEGALLY BLONDE
Projecte anual
joves amb formació prèvia i
adults majors de 16 anys
sister act -p
SISTER ACT
Projecte anual
Adults a partir de 30 anys
ITINERARI FORMATIU
planeta imaginari

Planeta imaginari – 6 a 7 anys

Els nens i nenes a partir de 6 anys reben formació en cant, dansa i interpretació, amb la intenció de desenvolupar la seva personalitat artística. Treballen de manera especial la desinhibició i la creativitat, tant individual com grupal.

Inspirats en el programa televisiu dels anys 80’s, MTM ha creat un univers propi, el planeta imaginari, on els infants viuran intenses aventures alhora que experimentaran amb les diferents possibilitats del mon artístic, plàstic, escènic i musical.

OBJECTIU
Arribar al Planeta Imaginari.
A cada classe, viatjant en una súper-nau espacial, arribaran a un món imaginari on rebran la visita de diferents personatges que els acompanyaran. Hauran de superar grans dificultats, proves i obstacles, cantant, ballant, pintant i jugant, per arribar al seu objectiu al final de curs: entrenar-se per viure dins del llunyà i mític… Planeta Imaginari.
HORARIS
Dimecres de 18h a 19h

Teatre musical nens – 7 a 9 anys

Formació en teatre musical per a infants de 8 a 9 anys.

HORARIS
Dimarts, de 17.30 a 19.00

Teatre musical nens  I – 10 a 11 anys

Formació en teatre musical per a infants de 10 a 11 anys.

Tots els alumnes del grup participen en un espectacle de teatre musical complet, de format reduït, en el qual interpreten els papers principals.

HORARI
Dimarts, de 19.000 a 20.30 i dimecres, de 17.30 a 19.00

Teatre musical Joves – 12 a 16 anys

TEATRE MUSICAL – JOVES 1 GRUP A. Formació en teatre musical per a joves de 12 a 16 sense formació prèvia. Formació en dansa, interpretació i cant i participació en un espectacle de teatre musical complet, de format reduït.

TEATRE MUSICAL – JOVES 1 GRUP B. Formació en teatre musical per a joves de 12 a 16 sense formació prèvia. Formació en dansa, interpretació i cant i participació en un espectacle de teatre musical complet, de format reduït.

TEATRE MUSICAL – JOVES 2. Formació en teatre musical per a joves de 12 a 16 anys amb formació prèvia. Formació en dansa, interpretació i cant i participació en la producció d’un espectacle musical de gran format, conjuntament amb els grups d’adults.

HORARIS
Teatre musical joves 1 – Grup A. Dimarts, de 19.00 a 20.30 i divendres, de 17.30 a 20.30.
Teatre musical joves 1 – Grup B. Dijous, de 17.30 a 19.00 i dissabte, de 10.00 a 13.30.Teatre musical joves 2. Dijous, de 19.00 a 20.30 i dissabte, de 10.00 a 13.30.

Teatre musical Adults – 16 a 25 anys

Es treballa en grups diferents, en funció dels coneixements previs en teatre musical.

El grup d’adults treballa en un espectacle de teatre musical complet de gran format. La participació en el muntatge és una oportunitat perquè els alumnes posin en pràctica els coneixements adquirits i experimentin què és ser actor/actriu des d’un enfocament professional. Aquest espectacle es representa en diferents teatres de diferents ciutats, de manera que els alumnes poden experimentar un procés d’aprenentatge global.

HORARIS
Dijous, de 19.00 a 20.30 i dissabte, de 10.00 a 13.30.

Monogràfics de teatre musical per a adults

Tallers de teatre musical per a adults, a partir de 25 anys. Treballen tècnica d’interpretació, cant i dansa a partir de material de clàssics del teatre musical. Participen en la creació d’un espectacle de petit format que es representa en diferents funcions obertes al públic.

HORARIS
GRUP A – Monogràfic anual de teatre musical per a adults (a partir de 30 anys). Dilluns, de 20.00 a 22.30.
GRUP B – Monogràfic anual de teatre musical per a adults (a partir de 30 anys). Dijous, de 20.30 a 22.30.
Vols formar part del següent projecte / espectacle?