MUSICASAL
LA FILOSOFIA

MTM organitza, durant el mes de juliol, un casal d’estiu per a infants de 4 a 12 anys. El programa d’activitats preveu un treball setmanal per grups d’edat al voltant d’una obra de teatre musical.

Al llarg de cinc dies, els participants utilitzen textos i cançons d’un musical per incorporar nocions bàsiques de cant, ball i interpretació. Es completa amb sortides i activitats lúdiques, que inclouen l’elaboració del vestuari o el maquillatge teatral. El resultat del treball es presenta a les famílies en una petita mostra, en acabar la setmana.

EDICIÓ 2018
musicasal

El Musicasal d’estiu de MTM per al 2018 girarà al voltant de cinc musicals, un per setmana: Grease, Coco, El petit príncep, El mag d’Oz i El Rei Lleó.

Al llarg de cinc dies, els participants utilitzaran un guió adaptat d’aquestes obres per incorporar nocions bàsiques de cant, ball i interpretació. Es completa amb sortides i activitats lúdiques, que inclouen l’elaboració del vestuari, l’escenografia o el maquillatge teatral. El resultat del treball es presenta a les famílies en una petita mostra, en acabar la setmana.

 

Dates i horaris

Del 25 de juny al 27 de juliol de 2018
De dilluns a divendres, de 9 a 13 hores
Hora despertador: de 8 a 9 hores

 

Preus i descomptes

  • 1 setmana: 70€
  • 2 setmanes: 135€ (descompte de 5€)
  • 3 setmanes: 195€ (descompte de 15€)
  • 4 setmanes: 245€ (descompte de 35€)
  • 5 setmanes: 305€ (descompte de 45€)

Aquests descomptes només s’aplicaran a les inscripcions que es formalitzin abans del 15 de juny. A partir d’aquesta data, només es descomptaran 5€ per setmana, a partir de la segona.

Preu del despertador: 3€ per dia / 10€ per setmana completa.

 

SETMANA 1 – Grease

Grease, un musical per no parar de ballar.

> Del 25 al 29 de juny

SETMANA 2 – Coco

Ens transportarem amb Coco, a la festa mexicana dels morts.

> Del 2 al  6 de juliol

SETMANA 3 – El petit príncep

El petit príncep arriba a la Terra després d’un llarg viatge per diferents planetes. Un somni? Qui ho sap!

> Del 9 al 13 de juliol

SETMANA 4 – El mag d'Oz

Un tornado transporta la Dorothy de la gris i polsosa Kansas fins a una terra estranya, on governa el Mag d’Oz. Un lleó poruc, un espantaocells ximple i un home de llauna sense cor l’acompanyaran en una aventura abans de tornar a casa seva.

> Del 16 al 20 de juliol

SETMANA 5 – El Rei Lleó

Simba es convertirà en el Rei Lleó, sobirà legítim del seu poble, quan aprengui quin és el seu lloc en el “cicle de la vida” lluitant contra diversos obstacles.

> Del 23 al 27 de juliol

Vols més informació? Escriu-nos un missatge.