MUSICASAL
LA FILOSOFIA

MTM organitza, durant el mes de juliol, un casal d’estiu per a infants de 4 a 12 anys. El programa d’activitats preveu un treball setmanal per grups d’edat al voltant d’una obra de teatre musical.

Al llarg de cinc dies, els participants utilitzen textos i cançons d’un musical per incorporar nocions bàsiques de cant, ball i interpretació. Es completa amb sortides i activitats lúdiques, que inclouen l’elaboració del vestuari o el maquillatge teatral. El resultat del treball es presenta a les famílies en una petita mostra, en acabar la setmana.

EDICIÓ 2019
musicasal

El Musicasal d’estiu de MTM per al 2019 girarà al voltant de cinc musicals, un per setmana: Aladdin, El Rei Lleó, Mary Poppins, El mag d’Oz i La Família Addams.

Al llarg de cinc dies, els participants utilitzaran un guió adaptat d’aquestes obres per incorporar nocions bàsiques de cant, ball i interpretació. Es completa amb sortides i activitats lúdiques, que inclouen l’elaboració del vestuari, l’escenografia o el maquillatge teatral. El resultat del treball es presenta a les famílies en una petita mostra, en acabar la setmana.

 

Dates i horaris

De l’1 de juliol al 2 d’agost de 2019
De dilluns a divendres, de 9 a 13 hores
Hora despertador: de 8 a 9 hores

SETMANA 1 – Aladdin

Aladdin. Descobreix la màgia de tenir un amic.

De l’1 al 5 de juliol

** Places exhaurides

SETMANA 2 – El Rei Lleó

Simba es convertirà en el Rei Lleó, sobirà legítim del seu poble, quan aprengui quin és el seu lloc en el “cicle de la vida” lluitant contra diversos obstacles.

> Del 8 al 12 de juliol

SETMANA 3 – Mary Poppins

Mary Poppins és la mainadera… del tot impecable!

> Del 15 al 19 de juliol

SETMANA 4 – El mag d'Oz

Un tornado transporta la Dorothy de la gris i polsosa Kansas fins a una terra estranya, on governa el Mag d’Oz. Un lleó poruc, un espantaocells ximple i un home de llauna sense cor l’acompanyaran en una aventura abans de tornar a casa seva.

> Del 22 al 26 de juliol

SETMANA 5 – La Família Addams

La Família Addams són un clan terroríficament divertit.

> Del 29 de juliol al 2 d’agost

Vols més informació? Escriu-nos un missatge.