MUSICASAL D'ESTIU 2020

INFORMACIÓ IMPORTANT COVID-19

Des de MANRESA TEATRE MUSICAL estem desenvolupant totes les normes de distanciament social i mesures higièniques per la seguretat de tots els participants al MUSICASAL ESTIU 2020 i  MONOGRÀFICS 2020, vigents al Real Decreto 664/1997 de 12 de maig.

MTM organitza, durant el mes de juliol, un casal d’estiu per a infants de 4 a 12 anys. El programa d’activitats preveu un treball setmanal per grups d’edat al voltant d’una obra de teatre musical.

Al llarg de cinc dies, els participants utilitzen textos i cançons d’un musical per incorporar nocions bàsiques de cant, ball i interpretació. Es completa amb sortides i activitats lúdiques, que inclouen l’elaboració del vestuari o el maquillatge teatral. El resultat del treball es presenta a les famílies en una petita mostra, en acabar la setmana.

EDICIÓ 2020

El Musicasal d’estiu de MTM per al 2020 girarà al voltant de cinc musicals, un per setmana: Frozen II, Annie, Oliver!, Shrek i Geronimo Stilton.

Al llarg de cinc dies, els participants utilitzaran un guió adaptat d’aquestes obres per incorporar nocions bàsiques de cant, ball i interpretació. Es completa amb sortides i activitats lúdiques, que inclouen l’elaboració del vestuari, l’escenografia o el maquillatge teatral. El resultat del treball es presenta a les famílies en una petita mostra, en acabar la setmana.

 

Dates i horaris

Del 29 de juny al 31 de juliol de 2020
De dilluns a divendres, de 9 a 13 hores
Hora despertador: de 8 a 9 hores
musicasal estiu2020
frozen2
1a SETMANA
FROZEN II

Setmana del 29 de juny al 3 de juliol

annie
2a SETMANA
ANNIE

Setmana del 6 al 10 de juliol

oliver
3a SETMANA
OLIVER!

Setmana del 13 al 17 de juliol

shrek
4a SETMANA
SHREK

Setmana del 20 al 24 de juliol

geronimostilton
5a SETMANA
JERONIMO STILTON

Setmana del 27 al 31 de juliol

Vols informació i/o reservar la teva plaça? Omple les teves dades

NOM I COGNOMS*

CORREU ELECTRÒNIC*

CASAL*

Informació bàsica de protecció de dades – Llegir més.

He llegit i accepto la protecció de dades de caràcter personal addicional i la política de cookies.

Desitjo rebrer informació comercial sobre productes, serveis, ofertes i promocions. Veure protecció de dades de caràcter personal.