MTM
MANRESA TEATRE MUSICAL

Manresa Teatre Musical (MTM) ofereix classes de tècnica de les tres disciplines fonamentals del teatre musical: cant, interpretació i dansa.

Produeix anualment un muntatge complet de teatre musical amb l’objectiu que els seus alumnes puguin posar en pràctica els coneixements adquirits i viure en primera persona l’experiència de prendre part en un espectacle escènic de gran format. Aquest espectacle es representa en diferents teatres de diferents ciutats, de manera que els alumnes poden experimentar un procés d’aprenentatge ampli i complet que inclou l’adquisició d’habilitats i valors com el treball en equip, la disciplina, la responsabilitat, el respecte o l’autosuperació, entre altres.

MTM també organitza altres activitats que tenen les disciplines del teatre musical com a fil conductor: cursos monogràfics, casal d’estiu per a infants, formació específica en cant i en dansa per a actors i cantants.

ITINERARI FORMATIU

Teatre musical INFANTS 2

Formació en teatre musical per a infants de 8 a 9 anys.

HORARIS
Dimarts, de 17.30 a 19.00

Teatre musical INFANTS 3

Formació en teatre musical per a infants de 10 a 11 anys.

Tots els alumnes del grup participen en un espectacle de teatre musical complet, de format reduït, en el qual interpreten els papers principals.

Projecte en curs : ALADDIN

HORARI
Dimarts, de 19.00h a 20.30h i dimecres, de 17.30h a 19.00h

Teatre musical JOVES 1

TEATRE MUSICAL – JOVES 1 GRUP A. Formació en teatre musical per a joves de 12 a 16 anys sense formació prèvia. Formació en dansa, interpretació i cant i participació en un espectacle de teatre musical complet, de format reduït.

Projecte en curs: CATS

TEATRE MUSICAL – JOVES 1 GRUP B. Formació en teatre musical per a joves de 12 a 16 anys sense formació prèvia. Formació en dansa, interpretació i cant i participació en un espectacle de teatre musical complet, de format reduït.

Projecte en curs: CATS

TEATRE MUSICAL – JOVES 1 GRUP C. Formació en teatre musical per a joves de 12 a 16 anys sense formació prèvia. Formació en dansa, interpretació i cant i participació en un espectacle de teatre musical complet, de format reduït.

HORARIS
Teatre musical joves 1 – Grup A. Dimarts, de 19.15h a 20.45h i divendres, de 17.30h a 20.30h.
Teatre musical joves 1 – Grup B. Dissabtes, de 9.30h a 14.30h.
Teatre musical joves 1 – Grup C. Dijous, de 17.30h a 20.30h.

Teatre musical JOVES 2

Es treballa la interpretació, el cant i la dansa amb alumnes d’entre 16 i 25 anys, en grups diferents, en funció dels coneixements previs en teatre musical.

Participen en un espectacle de teatre musical complet de gran format, la qual cosa és una oportunitat perquè posin en pràctica els coneixements adquirits i experimentin què és ser actor/actriu des d’un enfocament professional. Aquest espectacle es representa en diferents teatres de diferents ciutats, de manera que els alumnes experimenten un procés d’aprenentatge global.

Projecte en curs: LEGALLY BLONDE

HORARI
Dissabtes, de 9.30h a 14.30h.

Teatre musical per a ADULTS

Taller de teatre musical per a adults, a partir de 25 anys. Treballen tècnica d’interpretació, cant i dansa a partir de material de clàssics del teatre musical. Participen en la creació d’un espectacle de petit format que es representa en diferents funcions obertes al públic.

Projecte en curs: SISTER ACT

HORARI
Dilluns, de 20.10h a 22.40h.

Viu l'experiència del teatre musical
Forma't en interpretació, tècnica vocal i dansa i participa en un espectacle musical de gran format.