L’Escola BCM

El ballet clàssic és, per a nosaltres, un estil de vida, que va més enllà de les classes i que es filtra i es confon amb la personalitat del ballarí. És un llenguatge que exigeix un bon coneixement del propi cos i un treball constant per mantenir-lo en forma; una forma d’expressió artística que, més enllà del moviment realitzat correctament, demana sensibilitat, musicalitat i capacitat per transmetre emocions.

A BCM, formem ballarins des del rigor i l’exigència per tal que assoleixin un alt domini de la tècnica del ballet clàssic. Alhora els fem un acompanyament personal per tal que el seu progrés sigui fruit de l’esforç, la disciplina, l’autosuperació i, sobretot, d’una estimació profunda i sincera per l’expressió artística, en general, i pel ballet, en particular.

BCM_02
GALERIA D'IMATGES
FES DEL BALLET EL TEU ESTIL DE VIDA
Formem ballarins des del rigor i l’exigència perquè assoleixin un alt domini de la tècnica del ballet clàssic.
L’EQUIP DOCENT
MTM_Pablo_Testa
PABLO TESTA

DIRECTOR / BALLARÍ I COREÒGRAF

Llicenciat en educació i pedagogia de la dansa i moviment per la Universitat Seminar Hakibbutzim de Tel Aviv.
Estudis de ballet clàssic a l’escola de dansa clàssica Nora Irinova al Teatro Libertador General San Martín de la província de Córdoba (Argentina).
Formació amb Igor Kusmine i Badin Budarin de l’escola de ballet Kirov de Sant Petersburg.
Ballarí i actor en diversos espectacles musicals produïts per l’Òpera de Tel Aviv (Israel).
Ballarí del Ballet oficial de la província de Córdoba (Argentina).
Ballarí, actor i coreògraf en diverses produccions independents de teatre musical. Ballarí a la Televisió Estatal Pública Israeliana – Canal 10.

MTM_Raquel_Perez
RAQUEL PÉREZ PLADELLORENS

BALLARINA / PROFESSORA

Graduada en dansa clàssica per la Royal Academy of Dance de Londres.
Perfeccionament tècnic amb classes a càrrec de Menia Martínez de l’Acadèmia Nacional de Ballet Alicia Alonso (Cuba), Valeriy Debelyy de l’Acadèmia Nacional de Dansa d’Ucraïna, Volodimir Denisenko de l’Escola Estatal de Kiev, Tatiana Yerakhavets de l’Acadèmia Bolshoi de Minsk, Misha Bart mestre i repetidor del Ballet Bolshoi, María Giménez, Mathilde van de Meerendonk, Esmeralda Maycas i Víctor Ullate.
Ballarina solista de la Companyia de Dansa Carles Ibañez de Barcelona.
Ballarina en diverses òperes i ballets al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.
Membre de l’elenc del ballet La Bella Dorment produït per la Companyia Royal Ballet de Londres, dirigida per Dame Monica Mason.
Ballarina solista per Pasodos Dance Company, sota la direcció del coreògraf irlandès Gavin De Paor, en la producció del ballet El Trencanous.