BALLET CLÀSSIC
ITINERARI FORMATIU

Ballet Clàssic Manresa (BCM) ofereix itineraris complets de formació per a ballarins clàssics des dels 4 anys fins a l’edat adulta. Compta amb grups de perfeccionament adreçats a ballarins que es preparen per fer el salt a l’activitat professional.

Tots els seus professors són ballarins que han format part de companyies professionals i que han arribat a la docència després d’una llarga trajectòria en escenaris internacionals.

BCM completa la seva oferta amb altres modalitats de dansa.

INTRODUCCIÓ A LA DANSA – a partir de 4 anys

grup iniciació-pLes classes d’introducció a la dansa estan pensades per estimular el coneixement del cos i les seves potencialitats motores, la coordinació, el sentit musical i la situació en l’espai a través d’activitats lúdiques. D’aquesta manera, els infants d’entre 4 i 7 anys adquireixen les eines necessàries per a la pràctica, en el futur, de les tècniques de les dansa, sigui clàssica, contemporània, jazz o altres.

clockHORARIS

Iniciació al ballet. Infants de 4 i 5 anys. Dimarts, de 18.00 a 19.00
Ballet per a infants I. Infants de 6 i 7 anys. Dijous, de 17.30 a 19.00

BALLET PER A INFANTS II

grup mitjanes-pGrups d’iniciació, ampliació i consolidació de la tècnica del ballet clàssic, als quals s’incorporen els alumnes a partir de 7 anys en funció dels seus coneixements previs i de les seves capacitats físiques i artístiques.

 

clockHORARIS

Dedicació: tres hores a la setmana
Dilluns i dimecres de 17.30 a 19.00 h.

BALLET PER A JOVES I ADULTS I – a partir de 12 anys

BCM_Ballet_Classic1L’objectiu de les classes és que els alumnes incorporin les bases tècniques de la dansa clàssica, al mateix temps que realitzen un treball intens de flexibiilitat i col·locació postural.

.

 

clockHORARIS

Dedicació: tres hores a la setmana
Dilluns i dimecres, de 19.00 a 20.30 h.

BALLET PER A JOVES I ADULTS II – a partir de 12 anys (amb formació prèvia)

BCM_Ballet_ClassicEls alumnes eixamplen els seus coneixements i adquireixen una major destresa i seguretat en l’execució dels exercicis. També és el moment per a la introducció de les puntes, d’acord a les recomanacions del professor.

clockHORARIS

Dedicació: tres hores a la setmana
Dilluns i dimecres, de 20.30 a 22.00 h.

PERFECCIONAMENT TÈCNIC EN BALLET – ballarins amb formació prèvia avançada

MTM_BCM_balletEls ballarins del grup de perfeccionament en ballet clàssic reben formació específica per afrontar la pràctica d’aquesta disciplina artística en contextos professionals.

Està obert a ballarins del propi centre i als d’altres escoles per tal de completar la formació que hi reben. Com a part del seu entrenament, participen en la preparació d’un espectacle de ballet, amb una coreografia original.

clockHORARIS

Dedicació: sis hores a la setmana
Dilluns i dimecres, de 20.30 a 22.00 h. i Divendres, de 17.30 a 20.30 h.
Vols aprendre o millorar la tècnica del ballet clàssic?