BALLET CLÀSSIC
ITINERARI FORMATIU

Ballet Clàssic Manresa (BCM) ofereix itineraris complets de formació per a ballarins clàssics des dels 4 anys fins a l’edat adulta. Compta amb grups de perfeccionament adreçats a ballarins que es preparen per fer el salt a l’activitat professional.

Tots els seus professors són ballarins que han format part de companyies professionals i que han arribat a la docència després d’una llarga trajectòria en escenaris internacionals.

BCM completa la seva oferta amb altres modalitats de dansa.

INICIACIÓ AL BALLET

grup iniciació-pPer a infants de 4 i 5 anys. Les classes d’introducció a la dansa estan pensades per estimular el coneixement del cos i les seves potencialitats motores, la coordinació, el sentit musical i la situació en l’espai a través d’activitats lúdiques.

clockHORARIS

Iniciació al ballet. Dimarts, de 17.30 a 18.30

BALLET ELEMENTAL I

iniciació al balletPer a infants de 6 i 7 anys. A les classes, adquireixen les eines necessàries per a la pràctica, en el futur, de les tècniques de les dansa, sigui clàssica, contemporània, jazz o altres.

clockHORARIS

Ballet per a infants I. Infants de 6 i 7 anys. Dijous, de 17.30 a 19.00

BALLET ELEMENTAL II

grup mitjanes-pGrups d’iniciació i ampliació de la tècnica del ballet clàssic, als quals s’incorporen els alumnes de 8 i 9 anys.

clockHORARIS

Dedicació: tres hores a la setmana
Dilluns i dimecres de 17.30 a 19.00.

BALLET CLÀSSIC III

Ballet 2Grups d’ampliació i consolidació de la tècnica del ballet clàssic, als quals s’incorporen els alumnes de 10 i 11 anys.

clockHORARIS

Dedicació: tres hores a la setmana
Dilluns, de 18.30 a 20.00 i dimecres, de 19.00 a 20.30.

BALLET CLÀSSIC IV

BCM_Ballet_Classic1L’objectiu de les classes és que els alumnes incorporin les bases tècniques de la dansa clàssica, al mateix temps que realitzen un treball intens de flexibiilitat i col·locació postural. També és el moment per a la introducció de les puntes, d’acord a les recomanacions del professor.

clockHORARIS

Dimarts, de 18.30 a 20.00 i dijous, de 19.00 a 20.30

BALLET CLÀSSIC V

BCM_Ballet_ClassicEls alumnes eixamplen els seus coneixements i adquireixen una major destresa i seguretat en l’execució dels exercicis.

clockHORARIS

Dilluns i dimecres, de 19.00 a 20.30.

BALLET CLÀSSIC VI

BCM_Ballet_ClassicEls alumnes eixamplen els seus coneixements i adquireixen una major destresa i seguretat en l’execució dels exercicis.

clockHORARIS

Dilluns i dimecres, de 20.30 a 22.00

BALLET CLÀSSIC PER ADULTS I

BCM_Ballet_ClassicBallet Clàssic per adults sense experiència prèvia.

clockHORARIS

Dimecres, de 20.30 a 22.00.

BALLET CLÀSSIC PER ADULTS II

BCM_Ballet_ClassicBallet clàssic per adults amb experiència prèvia. Els alumnes eixamplen els seus coneixements i adquireixen una major destresa i seguretat en l’execució dels exercicis.

clockHORARIS

Divendres, de 20.30 a 22.00.

BALLET CLÀSSIC - PERFECCIONAMENT

BCM_Ballet_ClassicAprofundiment en la tècnica de ballet clàssic per a ballarins que vulguin fer el salt a l’activitat professional.

clockHORARIS

Divendres, de 17.00 a 19.00.

BALLET - NEOCLÀSSIC

BCM_Ballet_ClassicBallet neoclàssic, com a formació complementària a la tècnica de ballet clàssic.

clockHORARIS

Divendres, de 19.00 a 20.00
Vols aprendre o millorar la tècnica del ballet clàssic?